Rajin2 la Click sini ye!!

Me & Hubby

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Tuesday, January 10, 2012

4th Wedding Anniversary (Part 2)_4th Post-Wedding Anniversary Photo

ada lagi sambungan.. heheh.. layankan jela ye.. tgh ada mood ni.. aktiviti hari khamis aku tu dah setel.. So, tinggal 1 hari lagi cuti iaitu hari Jumaat.. hihi.. aku antar irfan mcm biasa kt umah Babysitter.. aku minta kt hubby nak buat photoshoot.. tp takde la guna khidmat photographer pro.. just guna khidmat en hubby je.. dengan menggunakan Mr. Canon n Mr. Tripod.. hari tu kami balas dendam.. yela, selalu p mana pun susah benar nk bergambar berdua.. al maklumla xada org ketiga.. heheh.. (irfan la tu)..

So, hari Jumaat tu, dgn pertolongan Mr. Tripod (jugak orang ketiga).. kami berphotoshot ala2 past wedding photoshot la.. xdpt pre wedding past wedding pun jadi la.. hihi. asalnya nk cari props.. mcm belon bentuk love, colorful candy ke.. tp last2 minit nak cari mcm rushing lak.. nak cari hari Khamis tu pun rushing jugak after abis tgk wayang sbb nk ambik irfan kt umah babysitter.. nak cari hari Jumaat tu lak, kuar umah pun dah kul 11 pagi.. so, harus la bergegas photoshot cpt2 sebelum solat Jumaat kan.. coz rushing nak ambik irfan lak tgh hari tu.. petang ada agenda lain lak iaitu balik kampung.. So, mgm agak tak well planned pun.. tp apa2 pun aku enjoy puas haati ok la kan? maybe this is 1st time nk buat ni, after this kalau nk buat lagi tau la mcm mana nak handle kan?

apa nih, pot pet pot pet lagi.. jom la tgk pics yg kami dh photoshoot.. hahah.. mcm2 gaya ada.. lokasi photoshot kami ialah Taman Perbandaran Pulau Pinang..






huihhh.. en hubby mcm peluk teddy bear la... huhu

seiring & sejalan.. berpegangan tangan.. eksklusif di My 1st Touch..

batu apakah ini??

tadaaa!!! cak!!!

eksesais sebentar... kasi longgar urat2 perut..

mood kanak2 ribena

org buat, aku pun nak jugakkkk!! wlupun cincin xsama.. huhu

last but not least, happy together ever after... aminnnn..

tunggu next or next2 entry.. ada surprise utk aku for anniversary ..

5 comments:

pnsusu said...

suka tengokkkkk...........

tahniah,,,semoga bahagia till jannah ya,,,amin

NeenaAnuar said...

happy anniversary dear! all pictures are really sweet! :)

Nur Irfan Juezrie said...

pnsusu ~ thanks.. aminnnn


kak neena ~ thanks akak.. thanks so much.. ala.. gambar biasa2 je kak.. yg ni yg termampu.. hihi..

Kyra said...

heppi anibesari ju n somi..

Nur Irfan Juezrie said...

khai ~ thanks khai..