Rajin2 la Click sini ye!!

Me & Hubby

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Sunday, December 25, 2011

4th Wedding Anniversary

Salam sume.. Masa aku menulis entry ini, aku berada di kampung kedah. (nape aku ckp cmni? Au takut xdpt nk publish entry ni hari ni.. Huhu)... Sebenarnya aku frust sgt bila entry utk story pasai anniversary aku yg aku dh tulis berjela2 pjg hilang.. Huhu.. Tinggal perenggan yg last je...huhu..laptop aku tuh mcm dh bengong je.. Mmg dh ptt masuk icu laptop tu. tgulah beberapa hari lg, mmg aku antar ko ke wad icu la wahai laptop oiii!

So, enty ni aku tulis from my i pad 2 yg aku baru dpt smlm.. This i pad adalah hadiah suprise dari en hubby for our anniversary.. Surprise ok! Klu aku tau mmg aku xkan bg dia beli coz bg a code apa yg aku rs penting pun i pad ni.. Bg aku i pad ni bukan la wishlist aku.. Wishlist aku dh clear bila aku dpt jam tgn guess bulan lps... Argggghhhh!! Pada aku, 8 jam kt ofis dh cukup utk aku main intenet.. Bukan la 8 jam kt ofis 8 jam aku main intenet.. Gila la klu cmtu, dh lama aku kena buang keje.. If x masa kan dua tahun berturut2 aku boleh dpt anugerah cemerlang jabatan aku plak kan? Tp dh dia dh bg pun.. Xde apa yg boleh aku buat.. Xkan nk jual kot.. Hihi.. Lg la merepek.. Apa2 pun aku bersyukur dgn rezeki yg Allah limpahkan kpd kami..alhamdulillah.

Sebelum terlewat n masih di bulan disember, bulan cinta kami bersatu, (ayat novel-penangan tgk ombak rindu), aku nk ucapkan HAPPY 4th WEDDING ANNIVERSARY Pada 22/12/2011.. Genap 4tahun USIA perkahwinan kami... Dan kehadiran is comel irfan, kami Lebih bahagia..aku mendoakan agar jodoh kami berpanjangan Dan diberkati olehNya.. Semoga kami menjadi Lebih Matang utk menghadapi Dugaan rumah tangga, Dugaan hidup n segala Dugaan yg mendatang.. Moga jugak kami saling menghargai Antara 1 sama lain.. Saling bertolak ansur, saling hormat menghormati, saling sayang menyayangi, saling bertambah ikatan mash syg.. Aminnnnnnn....

Ha! Bercakap pasal ombak rindu td, aku dh tengok ombak rindu ms hari anniversary khams lepas... Eeee...best giler... Nti2 la aku review pasal ombak rindu k! Nk story pjg2 mcm susah je ni.. Maklumlah budak baru belajar.. Aku baru je Nk explore I pad ni.. Ni kira testing je.. Sorry! Entry ni xde gambar ok...

Ok.. Jumpa next entry k! Daaaaaa.....

6 comments:

Shu Shinju said...

happy anniversary dear.... waa..best dpt ipad..:)

Nur Irfan Juezrie said...

Shu ~ thanks Shu.. heheh.. best!! surprise!

zoelalisa said...

baru berkesempatan nk jengah blog sendiri dan org lain. hehe...congrats jue! 4 tahun dah. bile irfan nk dpt adik? ;p

Nur Irfan Juezrie said...

hehe.. sekali berkesmpatan intan buat marathon.. tu yg best.. hehehe.. thanks intan.. heheh.. dh 4 thn.. alhamdulillah.. adik?? hehe.. xde soalan lain ke? insyaAllah. plan nk peknen thn ni.. bersalin thn dpn..insyaAllah..

Deqna said...

happy 4th wedding anniversary..semoga bahagia selamanya.... Amin..

Nur Irfan Juezrie said...

kak deqna ~ thanks a lot kak.. aminn...