Rajin2 la Click sini ye!!

Me & Hubby

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Saturday, August 14, 2010

Tag ohh.. Tag...

Salam pg jumaat sume... wah! dah hari Jumaat, tak sabarnya nk weekend ni.. pejam2 celik, dh jumaat pun.. rupa2nya 5 hari tu kejap je kn? klu dh 5 hari tu kejap.. cuti 2 hari lg la kejap.. oo.. pttla rasa tak puas cuti.. hehehe..

berbalik kepada tajuk entry hari ni, aku sebenarnya nk lunaskan hutang aku ni.. hutang tag.. dh agak lama si pentag mentag aku.. tp aku asik takde mood je nk berblogin.. so, hari ni mcm ada mood sket.. so, baik cpt2 lgsaikan hutang.. nti si pentag dh tak mo tag aku.. huhu.. no! no!.. aku suka tag2 ni.. so, haruslah.. aku kena buat ok!!

Ok.. si pentag aku ni ialah Puan Shikin Jb.. tq ya!! lain kali tag lg tau.. tp lmbat sket la nk buat.. hehehe (jgn marah arrr)

1. Adakah anda rasa anda HOT???
huh!! pg td masa tunggu lif kt umah pengasuh aku.. mmg hot pun.. pns beb.. tp skg dh sejuk dh.. coz kt ofis.. dlm ekon... tp aku hot ke tak?? ha!! ko pikir la sendiri?? tp bg en suami, aku of kos la hot di mata dia?? hahahaha!!! (jgn fikir lain, ini bulan ramadhan)

2. Upload gambar kegemaran anda?
huh!! mmg byk gambar yg aku gemar.. so, cmne?? ok la.. aku upload 1 la.. kang nk upload byk2.. dh tak jadi entry tag, jadi entry syok sendiri lak.. hihihi...

of kos la gambar aku dgn buah hati pengarang jantung aku ni...
oleh kerana pic ni la pic kt wallpaper pc aku.. so, kira aku gemar pic ni la..

3. Cerita pasal gambar
gambar ni adalah gambar vacation paling latest.. so, haruslah aku pilih gambar yg paling latest kan? gambar ni masa kami family vacation ke Cameron highland.. tp sory.. irfan sket seksi npk perut.. hehehe

4. Bila kali terakhir anda makan pizza
erm.. tak silap aku masa hari last aku ganti puasa hari tu.. berbuka kt pizza.. bila tu tak ingat la.. resit pizza pun dh buang.. klu tak leh tgk kt situ.. hehe.. tp somewhere in july 2010..

5. Lagu terakhir anda dgr..
I'm Yourss.. time bukak blog Kak Neena..

6. apa lg yg anda buat selain menyelesaikan tag ini..
reply komen kt fb..

7. Selain nama sendiri, anda dipanggil nama apa?
mama-irfan
syg-en hubby
ana-kaum kerabat family

8. tag lagi 8 org..

(i) Kak Adha a.k.a Mak Izz
(ii) Kak Neena
(iii) Amer a.k.a Sunmelon
(iv) Intan Suraya (oleh kerana Intan tak de idea nk berblog, saya bg tugas buat tag ya coz intan suka tag.. wlupn shikin tag intan, tp intan tak buat lg, sy pun nk tag intan la)
(v) Kak Deqna
(vi) wei.. tak tau nk tag sapa dah..
(vii) wei.. tak tau nk tag sapa dh..
(viii) wei.. tak tau nk tag sapa dh..

9. siapakah org no. 1 kepada anda?
seorang rakan karib masa di poly.. wlupn skg dh berjauhan di mata, ttp dkt di hati n dkt di alam maya.. ibu kepada 2 anak... izz haris & izni hasanah.. sorang yg very perfectionist.. mulutnya boleh thn.. tp hati sgt la baik....

10. Kata sesuatu mengenai org no. 5?
dia mempunyai baby girl yg sgt cute mute, comey lotey.. geram nk cubit pipi marissa!!

11. no.3 ada hubungan dgn siapa?
dia adalah suami kepada isterinya yg sah, puan aini..

12. bagaimana pula dengan no. 4
mempunyai hubungan halal dgn suami dia.. en azlan

13. pesanan kepada org no. 6?
heheh..takde pesanan coz takde org ditag pada no. 6.. (jgn marah arrr...)

14. kata2 cinta utk no. 2?
ha? kata2 cinta?? kang lain jadinya ni.. marah en teman tu.. hehehe..

15. adakah no 7 & 8 mempunyai persamaan?
ya?? mmg sama sgt2..coz takde sapa2 pun ditag.. hahahah!!!

16. berikan 5 yg anda tahu tentang org yg men'tag' anda?
(i) dia dh kawin
(ii) dia dh ada anak comey nama tuah
(iii) dia keje di USM kampus kejuruteraan
(iv) dia comey
(v) dia baik

17. persamaan antara kambing dan lembu?
dua2 mkn rumput

18. perasaan anda buat tag ini?
erm.. ok not bad..

19. apa pendapat anda ttg laki yg rampai laki org iaitu si M dan si F?
wei.. sapa tu M n F?? (heheh..sibuk nk bergosip)
lantak la kt dorang.. bukan aku tak dpt gaji klu aku tak ambik tau hal dorang..

20. GAY or LESS??
dua2 tak mo.. klu less berat badan mau la.....

5 comments:

Iena said...

salam kunjung balas wak...
tengs coz sudi follow blog akak...
nway, salam kenal dari cik ops puan kaki... hehehhe

Nur Irfan Juezrie said...

tq coz sudi drop comment.. salam kenal.. lps ni leh tag akak lak.. hehehe..

Deqna said...

eh kita kena tag lah.. nyaris2 tak perasan...lama sgt tak wat tag nie..nanti kalau akak tingat akak wat tag ni ye Jue.. tapi kalau tak terbuat jangan marah dan jangan segan nak tag lain kali.. sbb tag yg ni panjang berjela..hehehehe

$uNmeloN said...

rasanya pes time kna tag nih, klau x mau buat boleh tak? hahaha...

Nur Irfan Juezrie said...

akak deqna : takpe akak.. ekceli ju bukan la ramai sgt kawan blogger.. so, tag jela.. coz nk penuhi permintaan si pentag.. hehee.. takpe.. klu tak buat pun takpe.. ju fhm..

sunmelon : ha! yg ni tak dpt dimaafkan klu tak buat.. coz 1st time dpt tag.. so, kena la buat.. tp rasanya mcm penah je tag amer sebelum ni.. hehehe