Rajin2 la Click sini ye!!

Me & Hubby

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Saturday, June 12, 2010

Apa Dah Jadi???

Apa dah jadi dgn blog aku ni?? ya! mmg ada perubahan.. tp aku tak suka.. harap kawan2 berikan aku sedikit masa utk aku ubah balik rupa blog aku ni ha.. sesungguhnya aku amat tidak berpuas hati..

tq...

6 comments:

zoelalisa said...

eh, ok je..cantik je jue.

Mak Izz said...

akak lg suka page baru ni. cuma ju perlu touch up sket je lg bg kemas.

*pdpt akak: isi entry tu jgn buat center, wt align text left or justify lg ok. cuma skdr pdpt :)

Nur Irfan Juezrie said...

intan : yeke ok?? tp tak kemas la intan.. yg lain ok ..

Mak Izz : tq atas advice.. nk bg kemas tu la mcm tak reti.. header nk kasi tgh camne ek..

zoelalisa said...

tp tgk ok je..hehe...stuju ngn "Mak Izz". lg suka page ni.

nixaeemran said...

page ni nampak sweet...n ceria seceria irfan.

Nur Irfan Juezrie said...

kak fidz : yeke? ok la klu gitu.. oleh kerana majoriti kata suka dgn page ni.. daku proceed jela.. tq u allss... cuma nti ada masa perlu diupgred kasi kemas ja..