Rajin2 la Click sini ye!!

Me & Hubby

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Saturday, May 15, 2010

Hari Air Mata

Hai sume.. salam hari jumaat.. skg ni bukan la time rehat.. dh 2.45 pun.. tapi mood utk menulis baru mari laaa... so, apa leh buat, skg ni baru nk menulis..

So, just nk cite la yg smlm adalah hari air mata bagi aku.. mana tak nya.. ptg masa tgk cite adamaya aku nangis kt scene Maya mintak maaf dgn adam, tp adam buar derk je.. huh!! sedih beb... then kat mereka bertiga berbaik2 semula.. rasanya mcm so touching ok!! huh.. npk mcm dh abis cite tu.. tp ntah la.. kt penghujung cite takde lak tulis tamat ke the end ke.. so, no komen!! tunggu jela hari isnin dpn.. tp klu la abis, alamak!! tak best la.. coz aku minat giler cite tu..

Untuk pengarah Adamaya smbung la adamaya 2 ke, adamaya 3 ke, adamaya 4 ke.. heheh. (mcm la pengarah adamaya tu bc blog aku.. ekekekeke!!)

ok.. sebelah mlm pulak aku tertengok cite Salam terakhir kt Astro Prima.. ekceli cite tu adalah ulangan.. sbb masa 1st aku penah tgk.. tp tak abis.. then smlm ingt nk tgk abis la tp tak dpt gak coz irfan dh ngantuk.. kena tidokan dia.. so, tak dpt tgk smpai abis.. tp tak tgk abis pun, mula2 cite tu sungguh sedih ok!! lagu Salam Terakhir nyanyian arwah Sudirman, sungguh menyentuh perasaan aku.. sbb dgr je lagu aku terus teringatkan arwah adik aku.. huh.. smlm juga berjurai air mata aku.. smpai teresak2.. teruks gila wei.. tp smlm seyes..aku tingatkan arwah adik.. tak penah rasa teringat kat dia cmtu.. smpai pg ni bgun nk g keje bengkak mata aku wei!! huh!!!

untuk korang sume yg membaca blog aku, sedekahkan al-fatihah kepada saudara mara kita yg telah pergi dahulu meninggalkan kita.. semoga roh mereka dicucuri rahmat olehNya.. aminnn....

p/s : kepada yg menonton adamaya, korang rasa dani tu gila ke ek?? hehehe...

2 comments:

$uNmeloN said...

Konfem, Dani GILA!!! muahahaha...

Nur Irfan Juezrie said...

hehehe..dani gila.. mmg dia gila pun.. bini org pn dia nk.. mmg gila!