Rajin2 la Click sini ye!!

Me & Hubby

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Monday, July 20, 2009

Sgt tak larat.. Jamu mata jommm....

Erm.. tak larat sgt2 hari ni.. asalnya aku mcm nk g klinik pg tdi, sbb rasa tak sedap perut.. ezrie pun sama.. akibat dia asyik buang air je.. dia dah mc hari ni.. dapatlah dia relax kat umah tu.. erm.. kalau takde ape2 kat ofis hari ni, ingat nk jugak aku ke klinik. al maklumla lm tak tgk dr. akbar..hehe.. doc fav aku .. dia sgt cool tau...

Memandangkan aku kena siapkan agenda utk meeting esok, tu yg aku gagahkan diri datang ke ofis.. tak larat sgt hari ni, sbb aku posa.. al maklumlah kena ganti sbb puasa, ramadhan pn dah tak lama.. masa posa tahun lps, aku tgh peknen.. oleh kerana morning sickness, aku x pose 3 hari.. nk menggantikan pose tu, hanya Tuhan je yg tahu btpa susahnya.. dah la skg ni aku asyik lpr je.. org kata kalau breastfeeding mmg cpt lapar.. mungkin itulah kebenarannya.

Berbalik kpd cite aku tak larat ni, skg ni tgh lunch time.. aku just rehat je kat dpn pc.. nk tido, tak dapat lena wlupun ngantuk sgt2 ni.. apa taknya, mlm td aku smpai penang dah kul 10.30 lebih.. aku balik dari perak.. siap2 kemas umah, kul 12 baru aku tido.. dah tu lak, kul 4.30 pg aku bgun tuk sahur.. aku ttp kena sahur tau kawan2.. sbb dah mmg aku diajar dari kecik utk sahur.. kalau x, sure aku tak larat punya.. makan la nasi sket berlaukkan masakan mama aku yg aku bawa dari umah mama aku.. jadilah wlupun mkn sket.. asalkan dapat alas perut aku ni.. lgpun sahur tu sunat....

Korang nk tau.. balik kg minggu ni.. mak tok irfan iaitu mama aku.. ajar irfan tido buai.. wlupun aku tak nk ajar irfan tido buai sbb 1. umah aku dah sempit utk letak buai n sbb no. 2 sbb takut susah klu g jln2 mana tak de buai kang irfan tak mo tido lak.. tp mama aku ckp.. letak jela.. sekali sekala balik kg.. so, aku hanya menurut perintah jela.. aku tgk bukan main suka irfan tido dalam buai.. tido pun lama n nyenyak.. yela.. mmg best tido atas buai ni.. korang tgk la sendiri betapa dia suka n nyenyaknya tido..

Tgk!.. dia suka kan?

Mcm tau je org nk ambik gambar dia

Tido nyenyak

ni antara gambar2 irfan yg latest.. slmt menjamu mata..

usaha gigih utk meniarap

"boleh dah.. yea yea"

"boleh berdiri siap tau, jgn main2"

Tgk muka confius irfan.. camne dia leh berdiri

kat umah mak tok, terbungkang kepanasan

sedang berusaha gigih nk masukkan puting dalam mulut

berjaya dah....hehehe...yuhuuuu...



2 comments:

mRs suMbody said...

chumel btul da anak ko nie ju..bulat lak tu..

Nur Irfan Juezrie said...

bulat?? like mother like son la..