Rajin2 la Click sini ye!!

Me & Hubby

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Thursday, July 9, 2009

hye!! kengkawan...!!!!

Mesti sume org ingat ke mana aku menghilangkan diri kan? slu aku mmg kerap update blog tapi kali ni lama tak update blog. Sebenarnya aku tak kemana2. Ada je ni, cuma aku bercuti hari isnin n selasa (bawa irfan checkup kat hosp-isnin n bawa irfan cucuk 3 bulan-selasa). N weekend lps, aku buat? cuba teka!!!! hahah.. aku ke cameron highland.. harapan yg tinggal harapan tu akhirnya jadi kenyataan.. kalau nk ikutkan aku tak dapat g cameron highland sbb asben aku oustation smpai hari sabtu.. oleh kerana meeting dia abis awal, dia balik umah jumaat mlm tu, n pg sbtu tu asben aku ajak g cameron sbb katanya ada 2 biji keta kawan2 dia nk konvoi hari sbtu.. so, aku buat keputusan utk ikut serta la memandangkan aku nk sgt irfan pki baju sejuk yg aku belikan tu.. bukan apa,. kalau nk tunggu p cameron ntah bila2, sure baju sejuk tu irfan tak pakai punya la.. takkan nk pakai dok penang ni kan? sure mengamuk panas si irfan tu.. hehehe.. apa2 pun akhirnya dapat jugak aku menjejakkan kaki aku ke cameron highland setelah 9 thn aku tak p sn.

so, aku pun njoy abis2an kat sana.. tapi tak leh nk njoy mcm mana bujang.. dgn bawak anak kecik ni, faham2 jela.. bila anak ngantuk + lapar + nk tido.. tak leh gak aku nk kuar shopping.. kena tunggu mood irfan betul2 in the good mood.. kalau tak, mau mengamuk si kecik tu.. hehehe..

so, apa2 pun aku ada la sempat shopping dalam keadaan kelam kabut n tergesa2 waktu on the way nk balik.. masa tu aku shopping sayur, strawberry n beberapa souvenier.

so, sudi2lah jamu mata tgk pics yg sempat aku snap di cameron highland.. wlaupun aku hanya bermalam utk 1 mlm je tapi aku sgt berpuas hati sbb aku tak frust menonggeng wlupn pada mulanya tersangatlah frust menonggeng..!! haha






ala.. irfan ni.. mama & papa je tgk camera.. irfan tgk sape tu???







Sory la.. pic ni mama & papa irfan je posing.. irfan kasi chance kat mama & papa dia



Irfan tgh tido diulit mimpi indah di dalam kesejukan.. tapi korang jgn tak tau.. wlupun sejuk.. irfan ttp berpeluh tau.. anak mama sihat ni..hehe



Ni snow cap n glove irfan yg aku beli, tapi glove ni irfan tak pakai pun.. papa dia kata buruk sbb glove ni besar, tgn irfan kecik.. so, aku simpan je.. harga dia murah je RM3 n tu la saiz yg paling kecik.. oleh kerana aku geram tgk glove yg colourfull tu, aku beli la wlupun tau irfan tak muat nk pki..



Ni la bantal strawberry irfan.. cute kan? (irfan tak kata apa pun, mama dia je yg suka)

k la, tu jela yg aku mampu share dgn korang.. hopefully korang enjoy dgn cite aku.. k... Chowwwww!!!!

5 comments:

Rafidah said...

Cantik beg..he he he

Nur Irfan Juezrie said...

heheh.. tau takpe..

$uNmeloN said...

syoknya irfan... dapat bantal stoberi.. hehehe..

Nur Irfan Juezrie said...

luqman nk jugak ke? ala.. sian..nti ajak abah luqman p cameron highland ek.. syok tau.. sejukkkkk

Mak Izz said...

comel sarung tgn irfan. x beli utk izz ke?