Rajin2 la Click sini ye!!

Me & Hubby

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Wednesday, November 2, 2011

Al kisah gunting Rambut..

xkan gunting rambut aku or rambut en hubby aku nk cite kt sini kan? over la tu.. heheh.. so, rambut sapa lagi klu bukan rambut anak teruna aku sorang ni.. tak silap aku cite hampir 2 minggu dh kot.. hari ni baru nk udpate.. heheh.. whatever la!!

ingat tak aku penah cite pasal satu kedai gunting rambut khas utk baby.. kedai tu bukan la utk baby je.. tp ada utk baby la.. baby akan duduk dlm kereta mainan, so agak senang la nak pujuk baby/budak2 yg susah nk gunting rambut ni..

aku tau dh lama kedai ni.. tp tula.. slu gunting sendiri je.. tp bila irfan dh meningkat besar n makin byk akal.. cubaan untuk gunting sendiri di rumah gagal.. so, kami decide utk try bawak ke kedai tu.. n hasilnya...

jom tgk!!!

uit.. leka main permainan ke buat keras kepala sbb auntie tu tekan kepala.. hehehe

aik.. nape tu?

aik.. suka pulak..

eee.. gatai la pulak dia ye..

ish2,..

nasib baik auntie tu pandai ambik hati budak2.. n sgt sng npk dia buat keje.. yela.. dh profesional kan.. just bg RM13 kt kedai tu dh puas hati.. dari nk buat sendiri.. bising2 jerit sana jerit sini.. heheh..

3 comments:

LinaAkhtar said...

dahsat unti hat potong rambut tuh..siap pakai tali pinggang putih...

Mak Izz said...

wah terornye gunting rambut irfan sendiri ye selama ni? sape yg gunting, ju ke ezrie? akak x berani gunting sendiri takut nampak buruk. tiap kali panjang harus ke kedai. tp dorang baik, diammmmm je menurut kata. kihkih.. (dpn org baik, dpn mak pak dia sendiri mau igtla).

Nur Irfan Juezrie said...

Lina ~ heheh.. auntie tu rock sket..

Mak izz ~ hehe.. akak selama ni mmg ptg sendiri.. tp bukan ju la.. ezrie or time balik kg soh mama ju or abah ju yg gunting.. sbb tak bawak p kedai, dh tau dh, dia takkan nk punya.. nk nti ngis.. tu yg mls.. ada jugak time yg tak cntik.. bertakok2.. maklumla budak2 mana duduk diam.. tp belasah jela.. tu yg kdg2 jadi mcm mawi tu.. hehehe