Rajin2 la Click sini ye!!

Me & Hubby

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Wednesday, September 7, 2011

Kembali Ke Ofis..

Salam sume.. setelah lama blog ni tak terisi dengan entry2 baru.. hari ni dgn mood baru, harap2 aku dptla maintainkan mood aku nk berbloggin ni.. di kesempatan ini jugak aku nak ucapkan Selamat Hari Raya AidilFitri.. Maaf, zahir & Batin.. Mohon ampun kemaafan jika terdapat salah n silap selama ini.. antara sengaja atau pun tidak.. sesungguhnya yg baik tu dari Allah SWT n yg buruk itu dari diri saya sendiri..

terimalah Salam AidilFitri dari kami ~JuEzRieIrfan~


erm.. tgk tu, smpai entry hari raya pun aku tak create.. punya la lemau + lemak nk berblogin.. so, dlm entry ni aku sekalikan jela ye..

hari ni jugak hari pertama aku ke ofis setelah 1 minggu bercuti hari raya, hari mulia.. (over!).. mmg rasa mcm floating je.. terasa spt diawang-awangan.. rasa mcm punggung tak cecah kerusi.. otak sure la melayang ke sana ke mari.. nk tumpu + fokus pada keja jauh la sekali.. adoiii.. mana nk cari mood keje ni.. teruk sungguh penangan mood raya kali ni.. ni sume gara2.. turn beraya di kg halaman sendiri la ni.. hahaha.. (over lg ok!)..

thanks Mr Google sbb kasi tunjuk muka lemau ni..


erm.. aku ni sbrnya ptt masuk ofis smlm.. tp oleh kerana lemau+ mls+ mcm2 yg aku dok rasa..so aku E.L semalam.. hahaha.. jahatnya aku!! nak tau aku ke mana semalam?? tunggu next entry k!!

3 comments:

Shu Shinju said...

hihihi... boleh jer erk ambik EL.. kalau shu..jenuh kena tarbiah ngan bos...

Mak Izz said...

me toooooooooo... super lemau okeh! (tp arini dh tmbh smgt sket) 3 beranak kelihatan sgt ceria di pagi raya. baju kaler oren terang benderang cantiksssss skali. cepatlah update entry raya, cant wait to read n see thousand piccas :)

Nur Irfan Juezrie said...

shu : jgn la gitau bos.. tulis dlm form ada hal peribadi.. hehehe.. ala.. nk hidup cmtu la.. sbb tak apply cuti awal2.. last2 kena la EL

kak adha : hehe.. sgt lemau kan?? ju ni pun hari ni tgk fb n blog je.. eh.. colour tema not oren la.. hijau lumut.. oren tu ada sbb baju ju corak oren.. hehehe.. esok la .. insyaAllah.. ju update gambar raya.. tak bawak hari ni...