Rajin2 la Click sini ye!!

Me & Hubby

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Thursday, June 23, 2011

NO ENTRY!!!

Blog dah bersawang..

MALAS ! MALAS ! MALAS!


(pssstttt.. terlintas di hati utk stop blogging.. tp.. syg pulak nk stop.. what should i do???)

6 comments:

nixaeemran said...

Alamak ju...janganlar...kurang lar port akak nak blogwalking kang... :)

InaAchik said...

ingat no entry tu = jgn masuk. akak ni plak lagi dilarang lagi nak buat. skali memang xder entry. hehehee...

xyah wak pape syg... wak bodo jerk.
rajin nanti update balik. biasa ler tu... penyakit M ni xder ubat!

Nur Irfan Juezrie said...

kak fidz : alamakk!!! sian pulak kt kak fidz nti cuti bersalin takde blog nk BW.. haha.. poyo je bunyi.. mcm la akak BW blog ju sorang.. hihi

kak ina : haha.. dh terkena.. ingat jgn masuk kot2 ada ular ke apa ek?? ha'a.. tgh buat bodo la ni.. biarkan aje.. mana la tau beranak pinak entry ju ni.. hihi

Mak Izz said...

ni mesti gara2 bz melampau yg buat ju xde mood nk update blog. ala... jgnla stop blogging. kita kan mula blog sama2 dulu. kalo ju stop, tinggalla akak blogging sorg2. xde geng nak saing entry sape lg byk, x dpt lg nk tgk gmbr2 irfan yg baru, pe'el dia yg mcm2 dan aktiviti ju sepanjang minggu (akak jarang fb..) jgn stop tau!

$uNmeloN said...

jue: berblog umpama memandu di lebuh raya, bila kita rasa letih(malas) kita akan berenti kejap kat R&R... maka anda nikmatilah masa di R&R.. muahahaha... jgn berenti lorrr... rilex dulu k... ;P

Nur Irfan Juezrie said...

kak adha : you give me an inspriation.. huhu.. ok!! tak stop blogging..

amer : thanks amer.. insyaallah tak stop blogging..