Rajin2 la Click sini ye!!

Me & Hubby

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Wednesday, November 3, 2010

Selamat Hari Lahir to My Hubby

aku mencuri masa ni update blog disebabkan aku takde mood nk update blog tp kena jugak la abadikan cite2 aku n family dlm blog ni.. seboleh2nya aku nk cite seringkas mungkin k!

Ahad, 31 Oktober 2010 kemarin dulu genaplah usia en hubby aku yg ke-26.. so, takde apa2 yg special utk dia.. aku just bg hadiah n masak utk dia.. tp aku nama je nk masak, tp en hubby ttp nk tlg aku kt dapur.. so, aku pun tak tau sapa ketua chef ... hahahah!!

so, nak tgk aku+ en. hubby masak apa??

jeng3!! ni la hasil air tangan aku ..
nasi ayam

korang terliur tak?? hehehe.. meh aku zoom in kasi dekat di mata korang ek..
hahahahah

ayam.. siap hiasan ok!!
1st time aku hias2 cmtu.. slu nan ado.. ayam semata2 atas pinggan je..

my chicken soup.. tak pedas ..buat untuk irfan ..

ha.. yg ni pedas..
air asam aku ok!

lastly..nama pun nasi ayam.. harus la ada nasi..
siap hiasan bunga lawang lg ok!

last but not least, nescafe shake by en hubby...

ok.. tu jela short entry utk hari ni.. ada lg yg aku nk cite ni..pasal trip aku ke langkawi.. gambar2 aku dh upload dlm fb... cuma nk bercerita dlm blog ni je belum sempat.. tgk la.. nti ada masa aku update ek..

So, untuk en hubby..(klu dia baca la, slu aku yg paksa dia bc.. huh!! tak support lgsung)..
Selamat hari lahir.. smg pjg umor n dimurahkan rezeki.. semoga jugak kita dapat kekal bahagia hingga ke hujung nyawa.. i love u so much!! muaaaahhhh!!!!

9 comments:

$uNmeloN said...

Hepi besday ezrie! Smoga sehat2 slalu :D

Nur Irfan Juezrie said...

tima kasih amer.. on behalf ezrie!~

jackapron said...

Wow..nampak sedap! cam kat kedai.
btw, hepy beday to yor hubby n moga murah rezeki.

P/s:Izz kim salam kat Irfan.

Nur Irfan Juezrie said...

tq abg farizal..

Nur Irfan Juezrie said...

jackapron : wlsm (mama irfan tlg jawap on behalf).. irfan kem salam balik kt izz.

-aNida OtHmaN- said...

wowww...my pebret...sdp..sdp..pasni JUE buat nasik ayam JEMPUT nida naa..hehehheee

Nur Irfan Juezrie said...

hehehe.. nida, tkt time nk jemput nida mai mkn, takut tak jadi cmtu je.. hehehehe.. lawak je.. boleh.. nti dtg la umah.. no prob punya..

NeenaAnuar said...

Happy birthday to Ezrie... sorry akak lambat wish.. huhu..

all food really nice! pasti ezrie kenyang bangat time nie! hehehe... :D

Nur Irfan Juezrie said...

thanks akak.. takpe.. it's ok.. lambat wish pun ttp wish kan.. wish tu satu doa.. ahaha.. kenyang ke? npk mcm kenyang la .. bertambah2.. hehehe..