Rajin2 la Click sini ye!!

Me & Hubby

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Thursday, October 21, 2010

Malas!!

Ntah nape skg ni begitu, sgt, sungguh malas nk update blog ni.. dh berabuk dh pun.. ekceli ada je cite nk story tp..... ntah.. rasa mls giler nk update.. adakah aku nk stop terus dlm bidang pemblogan ini?? huhu..susah mau jawap tu.. rasa syg pun ada.. erm.. biar la dulu ye.. blog ni senyap je.. nti ada musim rajin mengupdate, ada la cite nti..

** rasa nk penuhkan entry2 blog dgn contest! leh gitu.. nti klu dh start satu contest, aku gila contest lak.. erm...

5 comments:

$uNmeloN said...

jue... jgn berentiiii... keep on writing... :D

Nur Irfan Juezrie said...

aduh amer.. mana nk cari mood ni.. tak tau la.. syg lor nk berenti.. huhu

NeenaAnuar said...

alaaa.. jgn lah berhenti dear.. takpe.. ade masa memang camgitu lah.. akak pun ade masa rajin.. ade masa kedaunggg gak! hehee.. kalau rasa malass tu biar kan dulu... nanti ade mood nanti.. update lah balik yek! nanti rindu nak tengok wajah Jue ngan Irfan! :D

$uNmeloN said...

jue, nih dah blik dari langkawi... story mory la sket... :D

Nur Irfan Juezrie said...

kak neena : tq akak.. insyaAllah..akan teruskan.. tambah2 akak bg semangat... cuma nk mencari mood dulu..hehehe

amer : a'a.. nti ju cite ek..mood belum mari.. hahah.. tkt2 lama2 sgt nti jadi entry basi je..