Rajin2 la Click sini ye!!

Me & Hubby

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Tuesday, September 15, 2009

Ucapan Selamat Hari Raya

Di kesempatan ni, aku nk ucapkan Selamat Hari Raya. Maaf, Zahir & Batin kepada sume yang mengenali diriku. Mohon keampunan dari anda semua jika ada salah n silap yg sengaja atau tidak disengajakan. Halalkan makan minum.

Kepada yg pulang ke kampung, Hati2 di jalan raya. Biar lambat, asalkan selamat.. Ingatlah org yg tersayang..

SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI.. MAAF, ZAHIR & BATIN

Dari.. Juliana, Ezrie & Irfan..

3 comments:

$uNmeloN said...

salam lebaran dari saya sekeluarga, mohon ampun maaf andaikata terkasar bahasa terguris jiwa, mohon dihalalkan makan & minum.. ~ameAinieLuQman~

Mak Izz said...

slmt hr ry gak, maaf zahir & batin. krm slm kt mama, abah & tok ye dgn ucapan makan laksa tu igt2la kt akak ni. hehehe.. ops tlupa pulak. slmt bhari raya di umh mertua!

Nur Irfan Juezrie said...

eh.. akak..
ada ke? ingat g mn? lama tak update blog n tak comment.. ju pun nk ambik kesempatan nk ucap slmt hari ry.. maaf, zahir & batin.. hai. ingat.. takleh mkn laksa lagi tau.. pantang lg.. amboi.. ayat lasernya.."beraya di umah mertua" tp takpe.. ry petama je kt sn.. ry ke2 siap la..hehe