Rajin2 la Click sini ye!!

Me & Hubby

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Tuesday, April 16, 2013

Irfan's 4th Birthday - Big Red Strawberry Farm (PART 1)

Assalamulaikum wbt..

Salam Hari Isnin.. happy working alls.. hehe.. masih monday blues kah? aku?? kureng sket monday blues tu hari ni sbb bos MC.. hihi.. semoga bos cepat sihat.. 

So, nak sambung story after having breakfast nasi lemak yg super sedap kat medan selera Brinchang.. walking distance je dari hotel.. tu yg aku suka stay kt brinchang ni, nk cari tmpat breakfast senang..




ok.. xmau tunjuk muka lapar, nasi lemak dsbnya.. ni tunjuk muka2 kekenyangan jerk.. 

Selepas setel breakfast, kami relax2 kt hotel sambil2 packing baju.. sayang benorr nk check out blm kul 12 sebab wifi kt hotel tu superb laju.. suka ceqqq.. jimat i punya internet quota.. hihi.. tp mcm mana pun, kena jugak check in b4 12 sebab nak pergi banyak tempat lagi.. lagipun, nak kena balik Penang jugak on that day sbb esoknya aku n hubby dah keje.. no more extra cuti.. nama pun short vacay kan? so, 2 hari cukup!! penat xpenat, layan je kepenatan tu kt ofis keesokan harinya k!

ok.. berbalik kepada tajuk entry " BIG RED STRAWBERRY FARM".. ha.. ambik kau! dah berperenggan2 baru la masuk pada topik entry ni.. heheh.. So, after check out, kami terus ke Big Red Strawberry Farm.. lokasi BRSF ni di Brinchang jugak.. sgt la dekat dari hotel.  nak jalan kaki pun boleh tapi penat sket la sebab lokasi dia atas bukit nun.. So, xyah la buang2 masa, pecah2 lemak utk jalan kaki kan? hahaha.. 

macam aku penah story kt entry sblm ni, this short vacay merupakan 2nd time aku jejak kaki ke BRSF.. 1st time masa aku ke CH irfan umo 3 bulan++.. masa tu, rasa mcm xabis/xpuas je jalan kt BRSF ni.. personally, aku rasa BRSF antara farm yg tercantik kt CH kot.. sebab tu rasa mcm nak p lagi ke BRSF.  So, apa lagi?? tujuan bercuti adalah ambik gambar.. boleh?? jom tgk pics.. ;)





























no captions utk sume pic di atas.. kesimpulan yg boleh buat.. best giler tgk salad kt situ.. segar bugar semuanya.. 


pstu, korang tgk jela mak posing dgn anak.. paknya takde jadi jurugambar sahaja.. 

 jumpa next entry.. 

2 comments:

Waney Zainuddin said...

seronok nyer holiday dgn family.
1st time blogwalking kat sini.
salam kenal :)
jemput exchange link dgn saya
WaneyZainuddin.com

Nur Irfan Juezrie said...

thanks.. sudi singgah.. rajin2 la singgah lagi ye.. insyaAllah.. saya jenguk blog Waney.. thanks.. salam kenal..