Rajin2 la Click sini ye!!

Me & Hubby

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Friday, January 18, 2013

5th Wedding Anniversary - The Regency Jerai Hill Resort (Photogedix lagi & Check Out )

Salam sume.. bertemu kembali setelah lama menyepikan diri.. bukan niat di hati menyepikan diri, tapi kekangan kesibukan kerja mengatasi segala2nya.. kerja adalah 1st priority sebelum udpate blog!! ngeee!!

ok.. jom Sambung!

ok.. lepas setel kemas baju, jam pun hampir kul 12 tgh hari.. kami pun siap2 utk cek out.. tp b4 check out sempat lagi teroka tempat2 yg belum kami jalan n ambik gambar.. So, mcm biasa. fhm2 jela ye.. hehehe..


Photobucket
klu korang ingat, ni la tmpat yg kt atas swimming pool.. seriusly tgk sunset sgt la awesome kt sini.. aku tgk dari jauh jer.. huhu..
Photobucket
irfan suka buat  bluurr tau..
Photobucket
me with my hero
Photobucket
gadis hero kecik dan bunga
Photobucket
irfan!! kemana mata tu??
Photobucket
mama sorang la plak.. irfan rosakkan gambar jer..
Photobucket
see! rosakkan gambar lagi.. huhu
Photobucket
lagi..
Photobucket
& lagi..
Photobucket
berada di ketinggian 986 meter di paras laut


OK! tamat dh cite honeymoon xbrp nk honeymoon sgt sempena ulangtahun ke5 perkahwinan aku n en suami.. alhamdulillah, sepanjang 5 tahun hidup bersama ada kenangan manis n pahit, ada suka & duka.. standard la kan sedangkan lidah lagi tergigit, inikan pulak hidup suami isteri..ada masa sejuk, ada masa panas.. So, harungi lah dgn tabah supaya dpt bertahan mcm mak2 abah kita, berpuluh2 tahun hidup bersama..  aminnn.. keluarga aku lebih lengkap dengan kehadiran putera sulung kami, nur irfan hakim. dia lah pelengkap kehidupan kami, n dia lah racun dia lah penawar.. we love irfan so much..

So, for conclusion, recommended la kt korang The Regency Jerai Hill Resort ni.. kalau nk bercuti yg best n dekat / percutian bajet.. sila la terjah ke TRJHR ni ye.. 

daaa.... babaiii!!

2 comments:

-cinta soFiaSafiya- said...

bertuah dapat jugak meraikanya walaupn tempat bedekatan.....

nampak bestt sangattt jue...

Nur Irfan Juezrie said...

thanks nida.. boleh la nida.. biasa2 ja.. org kata, kenangan n pengalaman xdpt dibeli cuma dpt merasai.. alhamdulillah, Allah bagi rezeki utk rasa sume ni..

mmg best pun.. nti2 bila2 leh buat family day kt sini k..