Rajin2 la Click sini ye!!

Me & Hubby

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Wednesday, December 18, 2013

Cuti-Cuti Malaysia Pulau Langkawi - Bye2 Langkawi!!

Assalamualaikum...


Entry terakhir cuti2 Malaysia Pulau Langkawi.. kalau lambat je sikit lagi dah hampir 2 bulan. hihi.. well~ seperti biasa.

kt airport..
ready utk pulang ke pangkal jalan..




budak kecik ni lebih confident masa balik.. teruja giler la tu.. muncung mulut.. asyik tanya mana abg steward yg pakaikan dia seat belt masa PEN-LGK.  kesnya, irfan tak nak pakai seat belt.. bila abg steward yg ensem tu pakaikan baru dia nak.. time balik LGK-PEN, irfan tanya mana abg tu.  terpaksalah mama bohong sunat abg tu cuti.. huhu..

nak jugakkk.. 






tengok kami!! dok selfie atas flight.. iyolah, lagi xfull memory phone dok selfie la kejenya.. nsb baik boleh flight mode..


So, begitula sedikit sebanyak story kami ke Pulau Langkawi.. sedikit sebanyak dapat kami tambah pengalaman dan kenangan baru. ok.. chow dulu.. babai..


4 comments:

AMANI JIBRIEL said...

wah best tu g becoti... huhu kitorg nk g minggu ni tp hotel dah penuh... adoi ai... pining kpala nk tido kt mane plak nti...

Nur Irfan Juezrie said...

hi amani..

dh lama .. almost 2 bulan..tu saya suka jalan bukan time cuti sekolah. .
mmg dh cek sume hotel penuh ke?

Mak Izz said...

bye2 langkawi jmp lg di lain masa. erm mcm nk g langkawi je tahun ni. macam jer... :)

Nur Irfan Juezrie said...

bye2.. mmg macam nk pergi lagi akak oii.. langkawi tak jemu...