Rajin2 la Click sini ye!!

Me & Hubby

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Thursday, May 30, 2013

HAPPY BIRTHDAY TO ME!!


Assalamualaikum..

Selamat Hari Rabu dan Selamat hari Lahir utk diri sendiri.. alhamdulillah, masih diberi kesempatan untuk menghirup udaraNya.. hari ni genap umur aku yg ke28 tahun.. lagi 2 tahun nk masuk 3series.. gulp!.. apa2 pun, aku doakan agar semoga hidup aku diberkati dan dirahmati oleh Allah SWT. Mengharapkan jugak setiap urusan dipermudahkan dan berjalan lancar. Urusan dalam menjadi hamba Allah yg beriman, urusan menjaga rumahtangga, urusan mendidik anak, urusan menjadi anak yg berbakti kepada kedua ibu bapa. Terima kasih tak terhingga buat my mom kerana 28 tahun yang lepas dengan keperitan yg xterkira bertarung nyawa untuk melahirkan sorang insan yg bernama JULIANA JAAFAR ke dunia ini.. selamat hari menjadi ibu kepada PUAN ZAITON RAMLI. Luv u all my parents so damn much.. 


Sedikit update, hari ni tak kemana2.. aku berkerja mcm biasa disebabkan takde proper plan. Lagi pun nk g holiday, time cuti sekolah ni faham2 la kan? So aku kalau boleh mmg nk avoid holiday during skul holiday la.. since irfan pun sekarang dah start sekolah & oleh sebab aku takde transit irfan kat mana2, kebetulan sekolah bukak, so aku antar irfan macam biasa ke sekolah cuma belajar secara informal la..


So, having plan to have a dinner tonite.. kat mana rahsia dulu kot.. esok2 reveal ya.. btw, just to share my FB link about my happiness today. So, happy working, happy birthday to me!!



 

4 comments:

~~AzaLea~~ said...

Hepi 28th Besday Jue... Slmt tambah uban.. :)

**Besday ko same dgn adik aku..

Moga kalian di panjangkan umur dan di murahkan rezeki.. Amin..

Nur Irfan Juezrie said...

macih le'a.. aminn.... yeke?? happy birthday utk adik ko jugak.. uban?? scaryy? baru2 ni jumpa 1 helai uban.. huhu.. npk sgt dh nk tua..

-cinta soFiaSafiya- said...

SELAMAT HARI LAHIR jueliana...may ALLAH bless u swetheart

Nur Irfan Juezrie said...

thanks my dear Anida.. insyaAllah & aminnnn..