Rajin2 la Click sini ye!!

Me & Hubby

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Friday, June 1, 2012

Irfan's 3rd B'Day Vacation .. PULAU LANGKAWI .. (Day 3 - Check Out_Idaman Suri_Dataran Helang)

Lebih kurang jam 11 lebih kami check out.. Hari Jumaat Idaman Suri tutup. so, dh alang2 hari Sabtu on that day, aku pun ke Idaman Suri walaupun benda yg nk dibeli dh pun dibeli di Haji Ismail Group. ternyata Idaman Suri merupakan syurga membeli belah utk para2 suri rumah.. patut la nama dia Idaman Suri.. compared to HIG Idaman Suri lg best utk shopping barang2 rumah.. For your info, coklat xde jual kt Idaman Suri,, ada pun sgtla limited..

So, afer shopping sket kat Idaman Suri (hasil shoping boleh refer to this LINK), kami terus ke destinasi seterusnya.. dh alang2 jejak Pulau Langkawi, haruslah jejak Dataran Helang.. walaupun panas terik aku gagahkan jugak la.. huhu.. So, b4 ke jetty kami ke Dataran Helang.. enjoy the pics.. 


jom g sana..
hampir
makin hampir
sampai dah..







jom balik.. panas sgt time tuu..
teduh sket bawah pokok

sampai jetty buang duit tang ni plak.. haruslah kan?? sapa tak kenal irfan..

sampai ke Kuala Perlis, terus pasang niat nk makan bihun sup best n cendol pulut..
kt sini..

papa melayan anak yg suam2 kuku moodnya..

yeahhh!! berjaya abiskan entry langkawi secara marathon yg panjang lebar.. cite sket je ekceli.. yg buat panjang coz gambar yg banyak.. mencik la. gambar byk2 ni.. apa2 pun thanks kepada Mr Canon..



ok..move to next trip punya entry.. adoii.. trip lagi.. confirm marathon lagi.. huhu..

1 comment:

panggil je saya.... Diamieza said...

Salam, saya dah join blog anda, Jom join blog saya pulak ye....terima kasih.