Rajin2 la Click sini ye!!

Me & Hubby

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Wednesday, March 21, 2012

1st Pink T-shirt


comey x??

tadaaa!!! ni la 1st tshirt pink yg irfan ada.. hehehe.. nape aku beli? ekceli ada function yg kami anak beranak kena pakai pink.. function apa? biarlah rahsia buat masa ni.. nti2 aku reveal k!.. tapi, last minit irfan tak join function tu.. so pink tshirt ni pun belum dipakai lagi..


bahagian belakang t-shirt.. "enjoy the fashion time sunbaby"
yeah!! of coz t-shirt ni from sunbaby ..



** mcm best je kan shopping baju pink?? urm.. **
nanti2, aku akan reveal jugak baju pink papa irfan.. haha.. lastly kena jugak papa irfan pakai pink..

7 comments:

fae said...

at last..hehehe..
akak dah berjaya buat asben pakai warna oren dan hijau..pink belum berjaya lagi..huhuhu

Nur Irfan Juezrie said...

kak fae ~ hahah.. finally!! kak fae kena usaha smpai berjaya kasi hubby pakai pink .. heheh..

εïз mummyHaza εïз said...

hehehe... ade 1 jek tshirt pink belang2 utk anak2 teruna saye.. :)

Mak Izz said...

design dpn tshirt tu mcm design bj bb GAP. irfan kena tinggai kt umh tokwan ka?

Nur Irfan Juezrie said...

mak izz ~ eh.yeke? ntah.. tak perasan lak ju.. ini bukan gap ini sun baby jer..

Nur Irfan Juezrie said...

kak adha ~ pcy jgn tak pcy.. ju tinggal dgn tok ma dia.. kt kelantan.. huhu.. nsb baik dia ok..

Nur Irfan Juezrie said...

kak adha ~ pcy jgn tak pcy.. ju tinggal dgn tok ma dia.. kt kelantan.. huhu.. nsb baik dia ok..